Vad gör du av dina 24 timmar?

Vad gör du med dina 24 timmar du har varje dag?
Ibland kan det vara bra att se över hur det faktiskt ligger till och vad du gör.
Arbetar du med dina färdigheter, utvecklar dig själv eller upplever du bara att tiden rusar iväg och du står kvar på plattformen när andra redan hunnit till nya destinationer?

Om du inte är där du vill vara och du inte är den du behöver vara, är det dags att sluta gunga och klaga på ditt liv och börja arbeta med dig själv och ditt liv!

Se det här som din väckarklocka för att börja göra de saker du borde göra för att uppnå det du vill. En viktig del då är att ta reda på hur det faktiskt förhåller sig här och nu och vad du lägger din tid på och hur mycket tid du lägger på det. Kanske är det dags att gå den där kursen, ringa det där samtalet, ta ett extra jobb för stunden för att möjliggöra något annat längre fram, eller kanske är det dags nu att ta tag i dina mentala begränsningar.

Det du aldrig kommer att komma ifrån är att det är du som behöver göra jobbet, det finns ingen ersättare som du kan kasta in som kan göra det hårda jobbet åt dig. Att börja AGERA och att du är MODIG att kanske testa att göra annorlunda kan ta dig dit du vill komma.

Det kommer att krävas mycket av dig men kom ihåg att tiden kommer i vilket fall som helst att gå och kanske behöver du kortsiktigt göra uppoffringar idag för att i morgon inte behöva göra det.

KOM IHÅG att du aldrig under denna period behöver vara ensam men var noga med vem du delar och anförtror dig till då det kan vara helt avgörande för om du ska kunna göra den förändring du vill se och mitt tips som coach är att först bli medveten om vad du lägger din tid på. Sedan vad behöver du minimera för att möjliggöra att du får mer tid till det du ska göra för att så småningom få till förändringen och nytt resultat.

Detta gäller oavsett status eller befattning i livet och yrkeslivet. Upplever du att du aldrig hinner, börja med att se över vad du lägger dig tid på!

Lycka till!

Av: Marie Wetterstrand

Marie Wetterstand driver idag företaget Way2Grow där hon jobbar med ledare, arbetsgrupper och organisationer för att möjliggöra de bästa resultaten. Marie har + 20 års egen erfarenhet som ledare i både internationella och nationella företag, Internationellt certifierad coach och mentor.